+387 30 718 580 info@sofamm.ba

PANDA.jpg

PANDA

NEPOGREŠIVA.

IZRAŽAJAN.

Kompaktna, raznovrsna, vjerna vlastitom duhu i nova: Panda svojoj uzbudljivoj paleti sada dodaje nove kotače i dvije nove boje karoserije – Amore crveni i Colosseo sivu. Uz jednaki karakter koji znamo i volimo.

SKLOPOVI SVJETALA

Visoko postavljeni, minimalistički sklopovi svjetala stražnjem kraju osiguravaju uglađeni izgled.

CRVENA I SIVA: ODABIR EVERGRIN...

Je li vaš stil više Amore crveni ili Colosseo sivi? Nova Panda dolazi u dvije nove, dinamične boje.

SNAŽAN KARAKTER

Čelični ili aluminijski, 14” ili 15”, s poliranom ili srebrnom završnom obradom: kao i originalni klasik, Panda vam donosi tri nove opcije kako biste vanjštinu učinili svojom.

BOLJEG IZGLEDA I BOLJE OPREMLJENA NEGO IKADA PRIJE

Jednostavno Panda: nije jednostavna Panda. Zbog toga unutrašnjost ima još udobniji upravljač, novu grafiku ploče s instrumentima, tri nove opcije unutrašnjih obloga i Uconnect radio s Bluetooth sučeljem u držačem pametnog telefona.

JEDNOSTAVNO INOVATIVNA

Panda je također prepuna novih tehnologija: zbog toga vam donosi novi unutrašnji sustav, Uconnect s Bluetooth sučeljem i satelitskom navigacijom, audio strujanjem, web radijem i my:Car, aplikacijom koja pronalazi vaš automobil gdje god ga parkirali.

KORISTITE VAŠU DOVITLJIVOST, TO JE...

Straga, možete preklopiti cijelo sjedalo ili samo njegov dio, a sprijeda možete preklopiti sjedalo suvozača kako biste dobili stol ili udoban salon, ili kako biste povećali dužinu teretnog prostora. Sve prema vašim željama.

ZADRŽITE KONTROLU NAD VAŠIM PUTOVANJEM

Čišća grafika jasnije, čitljivije ploče s instrumentima.

PREDNJA PLOČA

Dostupna u tri nove završne izvedbe, sivoj ili titan, i s pretincem za sve što vam je potrebno.

KOJEG JE OBLIKA PANDIN DUH?

Mješavina između kvadrata i kruga, poznati Squircle poznata je Pandina značajka. Razigran i raznovrstan kao i sama Panda, utjelovljuje supstancu maloga automobila, od vanjskog dizajna do unutrašnjih kontrola.

DOVITLJIV KAO I SAMA PANDA

Četrnaest pretinaca uključuje pretinac, držač za kovanice i olovku i držač za maramice, tako da u vašoj Pandi ima mjesta za sve.

OBUCITE VAŠU PANDU

Mnoge različite boje presvlaka: crna i crvena, crna i siva sa crvenim ili sivim vidljivim vezom, koje se kombiniraju s novom sivom i titan bojom prednje ploče.

NAJBOLJI RJEŠAVAČ PROBLEMA

S Pandom je lako dobiti na prostoru: jer je potpuno modularna. Zbog toga možete odabrati 60/40 preklopivu stražnju klupu i sjedalo suvozača koje se preklapa u stol, kako bi dobili prostor koji trebate.

Provjerite dostupnost svog omiljenog modela na +387 30 718 580 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOFA MM d.o.o.

Poslovni centar 96-2, 72250 Vitez,

Bosna i Hercegovina

E-mail: info@sofamm.ba

Informacije +387 30 718 580

Putnički program +387 30 718 581

Teretni program +387 30 711 943

Servis +387 30 718 587

PON-PET: 08:00-16:30 SUB: 08:00-14:00

SOFA MM

Poduzeće SOFA MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvođača po prihvatljivim cijenama. Počeli smo kao mala trgovina da bismo u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne. Sa ponosom možemo reći da danas poslujemo na 6500 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da našim kupcima možemo ponuditi preko 100.000 različitih artikala...

Pronađite nas na karti
Sva prava pridržana